Skip to main content

ARNEG WORLD -KYLMÄKALUSTEET

MAAILMAN KATTAVIN VALIKOIMA KALUSTEITA KAUPAN JA CATERING-ALAN TARPEISIIN

Arneg World -maayhtiö Viima® tarjoaa ja toimittaa kalusteet avaimet käteen -palveluna Suomessa ja Baltiassa. Valikoimastamme löydät keskuskoneelliset ja Waterloop® -kalusteet sekä omakoneelliset kylmä- ja lämpökalusteet. Tarjoamme myös valtakunnalliset huolto- ja varaosapalvelut toimittamiimme kalusteisiin.
Merkittävä osuus toimittamistamme kalusteista valmistetaan tehtaallamme Ruotsin Vislandassa, mikä mahdollistaa nopeat ja vaivattomat toimitukset. Arneg-kalusteet tuotetaan vankalla tuntemuksella Suomen markkinasta ja kokemuksella paikallisista tarpeista.

TUTUSTU TUOTTEISIIN TARKEMMIN

Lisää tietoa löydät valmistajien mobiilisovelluksista ja verkkosivuilta.
Myyntimme kertoo sinulle mielellään lisää niin tuotteista kuin niiden valinnasta kohteeseesi.

Arneg World -mobiilisovellus

Oscartielle-mobiilisovellus

Ohessa osa valikoimamme kalusteista jaoteltuna tuoteryhmittäin. Myyntimme opastaa sinua mielellään tarpeisiisi sopivan kalustekokonaisuuden valinnassa kattavasta tarjonnastamme.

ESIMERKKEJÄ KALUSTERATKAISUISTAMME

KESKUSKONEELLINEN LX-KALUSTE

Arneg Air System® -kalusteissa höyrystymislämpötila on aina 0°C yläpuolella, jolla päästään eroon sulatusjaksoista ja mahdollisista kylmälaitteen jäätymisestä aiheutuneista huoltokustannuksista. Air System -kalusteet toimitetaan luonnollisella kylmäaineella (CO2 hiilidioksidi).

WATERLOOP®

Arneg Waterloop® -kalusteet ovat hyvä vaihtoehto pienissä ja keskisuurissa myymälöissä, sillä niiden ylläpito ja käyttö on vaivatonta ja edullista. Waterloop®-kalusteet toimitetaan aina luonnollisilla kylmäaineilla (R290 propaani).

OMAKONEELLISET PLUG-IN-KALUSTEET

Arnegin ja Oscartiellen laajoista valikoimista löydätte myös nykyaikaiset ja tyylikkäät kalusteratkaisut, jotka toimitetaan pääsääntöisesti luonnollisilla kylmäaineilla (R290 propaani).